Skarpt blik mod de nationer som Danmark skal kæmpe om OL team billet mod

CDI3 Grand Prix fra Madrid med næsten rent spansk felt

H2R forsøger løbende at stille skarpt på de nationer som Danmark skal kæmpe om OL team billetten mod, fra nu af og frem mod de sidste runder inden EM.

Spanien er en af nationerne

Ikke uventet var det spanske Daniel Martin Dockx med PRE hingsten Grandioso som trak det længste strå i dagens Grand Prix klasse. Umiddelbart så det lidt svært ud i traversader til højre, hvor Daniel Martin tager hingsten uforholdsmæssigt højt op i nakken og rytmikken er tydeligt ikke er klar. Den samlede trav bliver hektisk. Gode piaffe og passage ture med tilhørende gode overgange. 71,950%

Jose Mena Garcia med hingsten Norte bliver nr. 2 selvom det indimellem er med lette spændinger. 

Begge ekvipager har plads på landsholdet og sammen med Morgan Barbancon kunne de godt være et bud på et kommende EM team.

Bedste tur til dato

Den 13-årige hoppe Wonder e. Waterford med Jordi Domingo Coll har været længere tid "under vejs", på den måde at forstå at hoppen ofte har været særdeles spændt i mange momenter, men også vist kvaliteter i de tidligere ture, som så ud til at gemme på noget mere.

Idag gik tingene op i en højere enhed og hoppen blev sammen med Jordi hele vejen. Super god tur. Hvis Jordi formår at bringe de kvaliteter med fremover, så er der bestemt basis for en spændende ekvipage for det spanske team.

Twitter: expres start, hp+, h r/b+, 1st pp+, wk+, 2nd pp+, nice bal test - their best international performance to date 

Dejlig hest 

Den portugisiske rytter María Caetano Couceiro med den 13-årige Lusitaner VENDAVAL viste en super dejlig og blød trav tur og skøn rytme og balance. Den tyske dommer Gotthilf Riexinger havde parret som vindere med 71,1%, men parret slutter som nr. 6 med 69,240%.

Twitter: Lovely expres/rhy in tr, lost a step 1st hp, nice 1st pp, wk+, swing/err 2t, swing 1t, lost acti 1st pio 

 

Se resultatet af klassen her.