Glocks Johnson TN og Hans Peter Minderhoud i skarp form

Endnu en fantastisk kulisse danner rammen om et internationalt stævne. Denne gang hos Glock Horse Performance Center for foden af de Østriske alper med både CDI3, CDI4 og CDIU25 klasser.

Super flot vejr på dag 1 i Villach-Treffen og med CDI3 Grand Prix og CDI4 Grand Prix.

76,140% - godt 7% foran nr. 2

Ud fra startlisten lignede Hans Peter Minderhoud og Glock´s Johnson TN bestemt favoritter. Og de skuffede bestemt heller ikke. Parret leverede en kontrolleret, fejlfri og udtryksfuld tur med super flotte piaffe og passage ture med flydende overgange og hver gang 12-15 trin uden tøven. God parade med tilbagetrædning hvor Johnson står i flot parallel form. Øgninger og traversader hvor han hele vejen er balanceret og op ad bakke. Begge serie er gode - etterne lige efter en snor. Gode pirouetter som godt kunne være lidt mere sat og centrerede. Flot afslutning ad midten. 

 

Se resultatet af klassen her.