Glocks Voice vinder CDI4 Grand Prix i Villach-Treffen

Høj sol i de smukke omgivelser

Endnu en dag i GLOCK tegnet med først Hans Peter Minderhoud med Glock´s Casper 8 års vallak efter Westpoint/Goodtimes med formiddagens sejr i Prix Sct. Georg med 74,895%.

Eftermiddagen bød på CDI4 Grand Prix 

Igen med overbevisende Glock sejr, denne gang med Edward Gal og Glock´s Voice. Super form og velkontrolleret hele vejen. Sejr med 75,880% og 6% ned til nærmeste forfølger Katja Gevers med Thriller.

Edward Gal rider Voice med endnu mere præcision og det betyder at hans timing i de til tider lidt sjove bagben nu også er kontrolleret. Den flotte lukkede form (ikke for lukket) med en velskummende mund giver et flot billede. Gode traversader med super skulderfrihed. Den første piaffe tur er med top timing, men den efterfølgende mangler lidt mere aktivitet, og den sidste midterlinie er med super flow og piaffen på stedet. I galoppen bliver toerne en smule svingende mens etterne er super med flotte gennemsprunge changementer. Pirouetterne er gode, men den sidste karakteristiske Gal centrering udebliver.

Nr. 2 Thriller og Katja Gevers viser ikke helt top form. Thriller virker ikke helt så gennemarbejdet som vi tidligere har set ham. Og det kniber lidt med at få den tidligere ellers så flotte piaffe og passage vist med høj kvalitet. Det virker lidt som om at ekvipagen har "indgået et forlig" med hensyn til skarpheden her. Alle 3 parader idag ligner umiddelbart heller ikke en øvelse som tæller med på træningsprogrammet. 

Nr. 7 med 67,460% er Lisbet Seierskilde og Raneur. Den høje alpeluft ser ud til at komme skarpt i lungerne på Raneur, og desværre bliver han noget ukoncentreret i galopturen som start med fejl i anspringet, fejl i slutningen af toer serien, efter zig-zag springer Raneur til siden, og i etterne bliver han meget høj i nakken. I trav turen starter parret godt ud, i omstillingen i traversaderne bliver der en lille uoverensstemmelse. God 1. piaffe og passage tur og god skridt tur.  

Se resultatet af klassen her.