Isabell Werth tester Aachen formen sammen med Don Johnson

Det store flotte Aachen stadium er klar til sensommerens EM. Til det traditionelle CDI5 stævne var der jo skruet ned for klasserne med blot Grand Prix igår og Grand Prix kür idag.

Grand Prix lørdag

For Isabell Werth var det igår med hendes 5. sejr i træk sammen med Don Johnson. At ride på det store Aachen stadion er for mange af ekvipagerne en tydelig udfordring, mens det for Isabell Werth mest af alt ligner hendes rette element. Jo større stadions jo mere ser hun ud til at nyde udfordringerne.

I Grand Prix klassen rider Isabell turen om banen som hun "plejer", hvilket betyder at hun lige justere knapperne lidt ekstra skarpt hvor Don Johnson svarer igen, men svarer rigtig igen og hendes signaler hvorefter hun roser ham og de er klar til at vende ad midten. En fejlfri tur med blot en lille "tag selv" i changementet efter den frie galop. 

Som tiden går og der tilsyneladende ikke er 100% afklaring om hvorvidt Bella Rose er eller bliver klar til sommeren EM, så har Isabell ihvertfald gjort Don Johnson klar til en eventuel team opgave. 

Se resultatet af klassen her.