Endnu en +74% Grand Prix sejr for Atterupgaards Orthilia og Fiona Bigwood

Personlige bedste i dag

74,72% var Fiona Bigwood og Atterupgaards Orthilia´s sejr idag. Parret leverede en fejlfri tur med godt overblik hele vejen - de ligner bestemt ikke et par der for 1 måned siden debuterede internationalt.

Flot start med den top udtryksfulde første øgning. I traversaderne kunne man godt ønske sig lidt mere op ad bakke tendens og Orthilia mister lidt bæringen. Super flot og regelmæssig passage frem mod piaffen som også er i helt klar takt med tilhørende flotte overgange. Piaffen er allerede nu nærmest på stedet alle gangene og uden spændinger. I skridten er der lidt uro da Fiona fanger op på tøjlen til den samlede skridt. Flotte serier og rigtig god kontrol i pirouetterne. Super flot afslutning ad midten. 

Dagens nr. 4 er rutinerede franske Karen Tebar med hendes 10-årige Don Luis e. Dimaggio/Rubinstein. Udover at det samlede billede af ekvipagen er flot harmonisk og at de hele vejen er i god balance, så har den unge Don Luis heller ikke nogle egentlige svagheder, og så gør det jo ikke noget når højdepunktet klart er piaffe og passage, som bestemt heller ikke her ligner en blot 10-årig hest. Men generelt en hest som kvalitet hele vejen rundt om som går i en let, flot og rund form. 70,46%

Anders Dahl og hans nye unge internationale Grand Prix hest Sir Donato slutter som nr. 5. Super flot billede i traversader med god balance og flot skulderfrihed. I skridten mistes balancen en smule. Godt udtryk i passage, mens der endnu lidt styrke og sikkerhed i piaffe turene. God kontrol og balance i pirouetterne og god slutning ad midten. 70,06%

Se resultatet her.