CDI3 Grand Prix fra Roosendaal i Holland i eftermiddag

Velkendte og nye internationale ekvipager 

Selvom Jeroen Devroe og Eres DL ikke leverede en fejlfri tur idag, så var det alligevel muligt for ham at vinde foran landsmanden Jorinde Verwimp med Tiamo med et enkelt point.

En debutsejr værdig

Havde dommer ved M Umbach fra Luxembourg set turen for Jorinde på samme niveau som hans kollegaer, så havde den unge rytter vundet hendes seniordebut uden problemer. Plads cifre 2 - 1 - 2 - 12! - 3. 

Jorinde som med blot 20 år debutere idag i senior Grand Prix med hendes succesfulde Young Rider hest Tiamo. Ekvipage viser generelt en overbevisende og flot tur. Tiamo går med flot udtryk og uden svagheder. Gode piaffe og passage ture, super skridt, flot form og naturlig power, mangler lidt udtryk og bæring i trav traversader, galop pirouetter bliver lidt hektiske. Lille misforståelse inden sidste piaffe ad midten, hvor Tiamo stopper op men Jorinde fanger ham hurtigt igen og får lavet piaffen og får sluttet flot af. 

Jorinde er jo til daglig ansat som rytter hos Anky van Grunsven, hvor hun bl.a. også rider DV vallakken Pari-Lani som hun har startet i U25. 

Ingen tvivl om at det er en rytter som vi får at se meget mere til i fremtiden. Super skarp med overblik på banen. 

Nr. 11

Dagens første ekvipage 11-årige Rainbow Dancer e. Rubin-Royal/Alabaster med norske Anne Lene Holmen viste rigtig gode kvaliteter. En hest som går med power, frihed og super grund kvalitet, men idag med lidt for mange småting under vejs. 

Debut til Richard Davison og Bubblingh 

Det er altid spændende med nye internationale ekvipager, og idag med rutinerede britiske Richard Davison med hans hjemmeavlede Bubbelingh. En stor imponerende hest som har rigtig gode grundkvaliteter. Idag med lidt for mange spændinger under vejs, men ser ud til at byde på det hele med god kvalitet når tingene bliver med lidt mere rutine. 

Se resultatet af klassen her. 

HUSK du kan fange op på umiddelbare kommentarer efter hver enkelt ekvipage via twitter her.