Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ stod for dagens spænding

Allerede rundt om banen fornemmede man at Jojo AZ var mere end almindelig opsat på dagens opgave.

Ad langsiden da startsignalet blev givet var det nærmest mest i bukspring ned mod udgangen, og det var tydeligt at se på Agnete´s udtryk "hvad sker der lige her?", ned mod træner Michael Stevn og mentaltræner Rasmus Bagger, som begge tog udtrykket på "bare rid ad midten og gør det så godt du kan".

Uro i indridningsparaden og fremadridning i trav-lop med stive bagben det var de første trin og som fortsatte i den første øgning. Herefter var det tid til trav traversaderne som fungerede rigtig godt, spændt parade med tilbagetrædning, men top timing gav parret en flot tur herfra.

At kæmpe sig op fra en procenttendens fra 62% efter de første 10 øvelser til slut facit 70,900% kræver koncentration og målrettethed - det viste Agnete idag. 

Når dagens "bump" var talte, så var det en fornøjelse at følge den opstemte Jojo AZ, som bestemt havde lagt jetlag fra Las Vegas fra sig og tilbage i ungdommen form.

Nr. 8 med Cassio

Den unge Cassio har ingen øvelsesmæssige svagheder, masser af udtryk og go. Endnu mangler den sidste styrke og rutine naturligvis, men imponerende billede på banen af lethed og power, som man kun kan glæde sig til at se mere til i fremtiden.