Klasse vejr og klasse ridning

Hvor tit ser man top kvalitet i både skridt pirouetter og galop pirouetter?

 Flot sejr til Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Bentley i Prix Sct. Georg

En mildest talt kæmpe klasse med ialt 31 startende på Danmarks første sommerdag - høj sol, vind og blå himmel og +20 grader - hvad mere kan man ønske sig til et DM stævne.

Daniel Bachmann leverede en top timet tur, hvor han hele vejen var top skarp - dog med undtagelse af den første øgning hvor Bentley mister et enkelt trin ellers er styrken hele vejen at Daniel rider med overblik og præcision.

At lave top kvalitet i både skridt pirouetterne som er medbragt helt fra L-klasserne til halvpirouetterne i galop er en yderst sjælden top kvalitet, som lykkedes optimalt. 

Da Daniel rider ind til 4´er serieren fornemmer man et splitsekund at Bentley i stedet lægger an til en øgning. Her fanger Daniel resolut på Bentley "hov hov vent lige på min hjælp" og Bentley lader sig derfor villig korrigere og fortsætter serien i rytterens tempo og stil. Top timing - uden fejl.

Nr. 2 bliver Carina Cassøe Krüth som uforstående bliver idømt -2 strafpoint fra hver dommer, da hun laver en volte i højret i trav inden hun rider and midten for at starte sin tur i galop. I løbet af travturen er det tydeligt at Hotmix er irriteret af fluerne og ryster flere gange på hovedet. Flot skridt og galop tur, hvor man tydeligt ser evnen til at ville bære med i pirouetterne. 

Nr. 3 Orlando Bloom og Linda Pfingstel Aasted levere også en let og ubesværet tur, og generelt giver ekvipager et afspændt og gennemarbejdet billede.

Nr. 4 Belstaff med Betina Jæger viser en udtryksfuld tur med masser af power og smidighed i traven. God skridt. I galoppen bliver han momentvis lidt spændt og det giver bl.a. en mindre række ettere i afkortningen fra øgningen.

Se resultatet af klassen her.