Ubrugelige regler

"Nogen" har klaget

Nogen har gjort stævneledelsen incl. den tekniske delegerede opmærksom på en uhensigtsmæssighed i DRF´s reglement, og som så i dag skulle gå ud over Andreas Helgstrand´s deltagelse i årets DM med guldmedaljehoppen Tørveslettens Stamina.

Tilsyneladende forholder det sig således at selvom Stamina og Andreas fornyligt var placeret som nr. 3 international til det 3-stjernede CDI stævne i Odense, så er parret ikke startberettiget til et B-stævne/landsstævne, men istedet alene berettiget til at stille til start i DM.

100% uforstående at den tekniske delegerede ikke vælger at komme rytteren tvivlen til gode i første omgang, for så efterfølgende at få gennemanalyseret situationen og evt. korrigeret en placering/klassement af ekvipagen.

Men hvordan man i praktisk vil håndtere det forhold at hvis en ekvipage har startet internationalt så må man ikke længere starte på C-stævne niveau, og dermed ikke får muligheden for at kvalificere sin hest via et C-stævne på MB0 niveau, det vides ikke.

H2R følger naturligvis op på sagen i den kommende uge.