Donnperignon viser super form og Alibi D er klar til alle øvelserne i dag

Ingen kan slå Pepe og Anna

Super flot vinder tur for parret idag. Skarp og smidig hele vejen. Pepe og Anna kan ingen af konkurrenterne nå imorgen når finalen i küren starter. Meget bedre fremme med næsen hele vejen idag, gode piaffe ture og flotte serier. Passagen er et top varemærke for Pepe og han går passagen hvor man ser det korrekte "push" bagfra som udvikler sig op i den flotte regelmæssige passage med flot elevation og rytmik.

Dagens nr. 2 

My Lady og Mikala viste en betydelig forbedret tur i forhold til første dagen, hvor Mikala kan få lov at ride frem mod øvelserne. Generelt er kvaliteten af piaffen hos My Lady blevet super forbedret - helt regelmæssig i rytmen, hvor den tidligere har været lidt urytmisk. Der indløber en lille fejl i etterserien. 

Dagens nr. 3

Anders Dahl og Wie Atlantico leverer en solid tur uden væsentlige fejl og med rigtig god timing. 

Dagens nr. 4

Daniel Bachmann og Loxana viser flotte trav/passage ture, gode piaffe ture. Der inløber to lidt dyre fejl med fejl i anspringet fra passage samt den første pirouette hvor Loxana bakker af på hjælpen og slår fra. 

Fra nr. nr. 18 i Grand Prix klassen til nr. 5 i Grand Prix Specialen

Dagens bedste "come back" stod Sidsel Johansen og hendes unge Alibi D for. I gårsdagens Grand Prix lykkedes det desværre ikke for parret at bringe piaffen med fra træningsbanen. Det forhold havde Sidsel fået løst i dag og Alibi D var helt med på signalet og piafferede villigt i alle 3 ture. Super flot og top timing, og en meget lettet og glad rytter efter veludført job. Publikum var også klar med dagens største bifald for den nydelige indsats.