Posen uventet meget rystet i dagens DM finale

Anna Kasprzak cementerede sin position som Danmarks absolut skarpeste kort sammen med Donnperignon, og vinder dagens kür finale med 77,700%.

Flot udtryksfuld tur, hvor man skal være skarp for at følge med hele vejen. Der indløber et par mindre uoverensstemmelser under vejs. I den anden piaffe tur stopper Donnperignon af og Anna må bede ham om at fortsætte. I serien på buet spor kommer der en lille bagbens fejl. Den frie skridt kunne man godt ønske sig med lidt mere overtrædning.

Men skønt med skarp og top motiveret rutineret ekvipage når det virkelig gælder.

Jojo AZ og Agnete Kirk Thinggaard snupper lige sølvmedaljen 

Selvom der havde været lidt uoverensstemmelser på første dagen med en lidt over motiveret Jojo AZ, anden dagen med lidt for mange små ting, kom parret stærkt tilbage i vanlig form og styrke til sidstedagens kürfinale. Parrets kür giver bare en god stemning, med god koreografi og iørefaldende musik.

Loxana og Daniel Bachmann leverer solide præstationer alle dagene  

Selvom ekvipagen ikke var 100% enige om hvordan kvaliteten af pirouetterne skal være, så var det ture med gode øgninger, regelmæssige passage og piaffe ture og flotte serier. Küren var både med flot sværhedsgrad og musikken komponeret af hollandske Joost Peters fornægter sig heller ikke - høj kvalitet. Uagtet at Daniel bagefter fortæller at han ikke havde den helt optimale fornemmelse, da han ikke havde Loxana helt der fremme hvor han ønskede det, så gav de et billede af kvalitet og fra sidelinien også en umiddelbart højere score end pointtavlen viste med 74,175%.

Og så var der overraskelsen... 

Helt uventet gled Mikala Gundersen og My Lady ud af topstriden, ganske enkelt på en teknisk fejl fra Mikala. 

Som dommer ved H Susanne Baarup beskriver turen: "My Lady er spændt og tændt fra starten. Da Mikala vil lave en dobbelt pirouette mister My Lady balancen og falder i trav. Istedet for at prøve at ride videre, vælger hun at fortsætte med en pirouette mere, hvor My Lady falder i trav igen, så det bliver mindst en 3-dobbelt pirouette eller lidt mere. Så det udløser desværre et 0 og 5 for både koreografi og sværhedsgrad."

Parret slutter i den samlede stilling som nr. 6.