Nyt ejerskab fremtidssikrer HesteMagasinet som Danmarks bedste hesteblad

HesteMagasinet styrkes af nyt ejerskab fra dags dato. Magasinet har eksisteret siden 1989, først som Landsbladet Hest, Magasinet Hest og siden 2012 som HesteMagasinet. Det er fortsat navnet på såvel magasin som nyhedsportal, når stutteriejer og hingsteholder Lone Bøegh Henriksen i partnerskab med chefredaktør Thomas Bisgaard overtager udgivelsen af magasinet, fra Kristian Lund.

”HesteMagasinet er et rigtig godt blad, med god faglig dybde og jeg ser et stort udviklingspotentiale i bladet, især når vi får udviklet hjemmesiden og styrket tilstedeværelsen på de sociale medier,” siger Lone Bøegh Henriksen og fortsætter:

”Jeg synes det er vigtigt, at hestefolket kan læse et uafhængigt blad med høj journalistisk prioritering – og jeg tror det kan udvikles til at blive endnu bedre, så vi uden at rødme kan kalde det Danmarks bedste og mest læste hestemagasin på web og tryk.”

Lone Bøegh Henriksens rolle i magasinet bliver primært som rådgiver og sparringspartner, på den kommercielle udvikling af bladet og ikke mindst i markedsføringen. Thomas Bisgaard fortsætter i rollen som chefredaktør og bliver samtidig direktør med ansvaret for den daglige drift.

”Jeg er ubeskrivelig glad for, at Lone Bøegh også kan se HesteMagasinets potentiale og vil være med til at udvikle det. Det er helt sikkert, at Lones forretningssans og kreative indgang til markedsføring vil få enorm betydning for HesteMagasinets position,” siger Thomas Bisgaard.

”Det er klart, at vi vil markere ejerskiftet med nogle opgraderinger af bladet og hjemmesiden, men langt hen ad vejen bliver det også business as usual – HesteMagasinets sjæl, den brede og fordomsfrie dækning af heste-danmark, bliver der ikke lavet om på”, slutter chefredaktøren.

Ejerskiftet har betydet en udskydelse af HesteMagasinet nr. 08. Det udkommer som det første blad med nye ejere d. 27. juli.