Scandic og Kittel de bedste i dag til CDIO Grand Prix klassen i Rotterdam

27 startende ekvipager til nationskonkurrencen i Rotterdam i dag, hvor man på papiret ikke var i tvivl om hjemmebane nationens styrke. 

Bedste piaffe ture til dato

Første startende ekvipage Patrick van der Meer med Uzzo. En hest som hele tiden har holdt et højt niveau, men som ofte har "kæmpet" med spændinger og ikke så vellykkede piaffe ture. I dag leverede parret 3 passage / piaffe / passage ture som deres klart bedste til dato. Skønt når der er synlige forbedringer selv hos de etablerede ekvipager. Parret slutter som nr. 4 i den individuelle konkurrence med 74,240%.

Lidt for stillestående i overlinien

Arlando og Diederik van Silfhout leverer et solidt program. Arlando går fjedre let af jorden, men den helt "supple" overlinie hvor hele kroppen svinger med mangler man. Parret slutter som nr. 5.

Come back i god stil

Skønt come back til belgiske Donnerfee og Claudia Fassaert. Vanlig god stil hele vejen. 

En stabil team ekvipage med høj kvalitet

Hans Peter Minderhoud og Johnson viser igen skarp stil og høj kvalitet i trav / piaffe / passage turene. I dag med en lille fejl i etterne og lidt på tæerne i skridten. Slutter godt af ad midten. 

Rutinen mangler endnu

Unge belgiske Jorinde Verwimp havde fået munden fuld med serierne i dag sammen med Tiamo. Parret mangler tydeligvis noget mere rutine på senior Grand Prix niveauet som de fornylig debuterede i.

Spændt Undercover

Det var ikke Gal og Undercovers dag. Meget spændt fra start til slut, hvor rigtig mange øvelser bliver påvirket. Det var ekvipagens første udendørs start siden World Cup finalen i Las Vegas, så mon ikke Undercover bare skal have lidt mere frisk luft inden han bliver EM klar. 

Dagens bedste ekvipage næsten til sidst

Selvom Kittel og Scandic gennem deres sæson har været stabile, så har pointene ikke altid været helt at spore, men i dag fik parret valuta for deres indsats. Parret slutter med 77,260%, og som Kittel beskriver sig tur "He was so good.. But he has been good the hole time here!! Unreal to win ;-)"

Twitter: nice entering, good bit conservative tr, 1st+ 2nd pp++, err hind 1t, pio+, excellent final centerline!