Kittel og Scandic i endnu en overbevisende sejr

16-årige Watermill Scandic og Patrik Kittel satte den hollandske top på plads. Ikke bare én gang i denne weekend, men sørgede for at cementere deres form med deres 2. sejr i aftenen Grand Prix kür.

Mr. freestyle 

Den flotteste form nogensinde på Scandic. Et punkt som ofte har været på de kritiske læber. Når man ser hvordan Kittel hele vejen formår at ride til musikken - ikke efter musikken, det giver bare en helt særlig oplevelse. Og så gør det jo bestemt ikke turen dårligere, når man har gemt en gammel Depeche Mode fan i maven. Fortjent sejr med 81,87% 

Hans Peter Minderhoud bliver nr. 2 sammen med Glock´s Johnson, som idag momentvis virker lidt lav på energi og naturlig power, selvom Hans Peter er en mester i at få det til at se let ud. 

Edward Gal og Glock´s Undercover var desværre heller ikke i dag i stand til at vise en spændingsfri tur. Allerede i indridningsparaden fik man et skarpt fingerpeg om hvad der ventede, da Undercover var godt igang med piaffe istedet for at stå stille. Faktisk bliver de første piaffe ture med flot åben ramme, mens rigtig mange andre momenter bliver meget spændte og ikke blot spændstige. 

Svenskerne er stærke

Svenskerne bliver stærke nr. 2 i nationskonkurrencen, med Kittel i toppen, Di Lapponia med super flot kür, Zuidenwind med god dagsform omend den åbne mund giver et noget ufuldstændig billede, og Biggles også går op til sidst bedste på dagen i Grand Prix Specialen.