Nathalie klar til Schindlhof i Østrig og Anne van Olst klar til Pompadour i Frankrig

Weekenden byder på internationalt CDI4 stævne i Østrig hos Haim-Schwarowski

På deltagerlisten er Nathalie eneste danske deltager med hhv. Fabienne i stor tur og Dolany i lille tur.

Et lidt skarpere kig på deltagerlisten viser også Carl Hester med den 13-årige Wanadoo, samt Isabell Werth som er klar til endnu en international Grand Prix debut med den 8-årige Sorento e. Sandro Bedo/Florestan I. I lille-tur har Isabell også vallakken Lamonte med, som hun fornyligt blev placeret på nationalt i Intermediaire II med 68,533%.

I lille turen er det med gensyn med den nu 9-årige DV vallak Monty Lindebjerg, avlet af Ulla og Kristian Bech. Nu med Mane Stream Montrachet e. Michellino/Schufro. Som unghest bl.a. redet af Jan Christensen og solgt via Stevn Equestrian til Cathrine Haddad-Staller i USA.

Hele stævnet livestreames via Clipmyhorse. Link findes via kalenderen.

 

 

CDI3 - Pompadour 

Skønt med come back til superhesten Taikoen sammen med Anne van Olst, som samtidig også har Zidhane med til start. 

Stævnet kan følges via livestreaming på livestream/hipico. Links via kalenderen.