Sølv til seniorerne til de nordiske mesterskaber

Bedste danske team ekvipage Andreas Helgstrand og Tørveslettens Stamina.

Parret kommer flot fra start med god entré og parade. God øgning og bløde traversader hvor Stamina bærer flot med og bliver flot oppe i formen. Parade med tilbagetrædning bliver en smule spændt. God overgang til den første passage. Generelt er piaffe turene gode, men man kan kunne godt ønske sig lidt mere energi - alle med gode flydende overgange både ind og ud. Passagen er regelmæssig og med flot udtryk. Der indløber en fejl i midten af 2´er serien. Lille fejl i slutningen af zig-zag galoppen. Gode lige ettere. God kontrol i pirouetterne. Rigtig god slut midterlinie med parrets bedste piaffe tur.

Bestemt en forbedret tur og som Andreas Helgstrand også var fuldt tilfreds med efterfølgende.

Nr. 2 individuelt i dag blev norske Trude Hestengen med Tobajo Pik Disney leverer en fejlfri tur og får 72,540% for præstationen.

Dagens individuelle vinder er svenske Minna Telde med 1. hesten Santana. Parret har holdt "baby pause", da Telde har fået barn nr. 2. 

Parret starter ud med uro i indridningsparade, men herefter i vanlig power stil. Man kunne godt ønske sig lidt mere runding i trav traversade til højre. God første piaffe/passage tur. Den frie skridt er med god overtrædning men virker en smule hektisk. Flotte serier som virkelig er et Telde/Santana varemærke. Flot kvalitet og kontrol i både zig-zag traversader og pirouetterne. Parret slutter med 74,020%.

For enden af banen kunne man spotte bl.a. den svenske landstræner Bo Jenå. Desværre havde Zeilinger valgt ikke at lægge vejen forbi Ålborg i dag, for at følge nogle af de forhåbentlig kommende danske ekvipager til den internationale scene.