Efter 3 år er Anne van Olst tilbage med Taikoen i skarp form

Sejr med 71%

"Det var lidt som om jeg var i drømmeland", sådan beskriver Anne van Olst sin tur med den nu 15-årige Taikoen tilbage på en internationale scene, med come back sejr i dag i franske Pompadour til det 3-stjernede CDI stævne.

Der er gået 3 år siden vi så Taikoen sidste gang under optakten til OL i London, så det er jo naturligt med sådan en klassehest, at glæden overskygger turen når det endelig lykkedes at komme igen.

Om turen fortæller Anne: "Taikoen var utrolig. Super øgninger, super traversader og piaffe/passage. Alt super, men havde fejl i to´ere, zig zag og ettere. Jeg tror at jeg bare sov lidt, for jeg var i drømmeland!"

Nr. 2 bliver også Anne van Olst - med den 11-årige Zidhane

Om turen fortæller Anne: "Salty var super i piaffe/passage turene og traven. Vi får fejl i anspring og overgang til trav. Der indløber fejl i 2´erne og pirouetterne kunne være bedre, men med mange top højdepunkter." 

Super dejlig første dag i Frankrig for Anne og hendes team. Imorgen står den på küren med Zidhane og søndag er det Special med Taikoen.