Grand Prix Special sejr til de nordiske mesterskaber til den bedste ekvipage

Minna Telde og Santana var klar de stærkeste i dagens Grand Prix Special til de nordiske mesterskaber i Ålborg. Selvom det ikke var et entydigt billede fra dommerne med plads cifrene 6-1-1-3-1.

Skarpe som nr. 2 var norske Trude Hestengen med Tobajo Pik Disney som leverede en næsten fejlfri tur med kun en fejl i de 15 etterne. Generelt en god og flydende tur hvor Trude hele tiden undtagen galop pirouetterne er godt foran hjælperne.

Tørveslettens Stamina bliver for hver gang hun enterer arenaen mere og mere voksen, og partnerskabet fra træningsbanen fornemmer man tydeligt kan bringes mere og mere med på konkurrencebanen. I dag med debut i Grand Prix Special hvor ekvipagen efter travturen viser +75% på pointtavlen - det vidner jo om kvaliteten. I galopturen mister parret lidt terræn med fejl i anspring til galop og mister galoppen ud af den 2. pirouette. Den sidste midterlinie bliver en smule hot.

Den norske ekvipage Anne Lene Holmen og hendes 11-årige Rainbow Dancer e. Rubin-Royal viser nogle ekstraordinære momenter, selvom serierne idag ikke fungere optimalt. Masser af udtryk, power og kvalitet. 

Se resultatet af klassen her.