Top rytter og træner medkommentator på 2. del af Grand Prix Special fra Schindlhof i dag

Lad de internationale top ryttere kommentere med

Ikke hr. hvem-som-helst havde taget plads ved siden af den vanlige kommentator på Clipmyhorse Kim Kreling. Det var nemlig Hr. Carl Hester som var klar til at være medkommentator i 2. del af dagens Grand Prix Special fra Fritzens. 

Et super tiltag med en top rytter som medkommentator, da man på den måde får en ny vinkel på facetterne i dressurens svære kunst, når en aktiv international rytter selv får lov at beskrive øvelserne og detaljerne under vejs, men de plusser og minusser der opstår. 

Dagens vinderridt (74,627%) Dorothee Schneider med hendes 9-årige Grand Prix Special debutant Showtime kan ses og hører herunder med Carl Hester som medkommentator. 

Hele klassen kan naturligvis findes via arkivet på Clipmyhorse.