Inden Europamesterskaberne rigtig starter

Kristina Rasmussen og Dupran er en af de danske Young Rider ekvipager som er klar til at vise de rød/hvide farver i Frankrig de kommende dage

Om "Frankrig" fortæller Kristina: "Der er en rigtig god stemning hernede, alle er glade - hestene har det godt på trods af varmen. Alle YR hestene er igennem vet check så det er rigtig godt." 

Privat foto: Jørgen Rasmussen

Privat foto: Jørgen Rasmussen

"Vi har fået lov til at tage de øverste sider af boksene nu fordi der er så varmt i vores stald - det er et eller andet med taget som et anderledes. Så det bliver godt. 

3 uger op til stævnet har jeg fokuseret meget på øvelser til programmerne og trænet øvelser generelt, så jeg den sidste uge inden afgang kunne skrue ned for tempoet - ride i skoven og holde ham smidig og glad. 

Jeg har også lagt på i foder, så alle hans depoter var fyldt op og han havde ekstra energi hernede.

Vi kørte sidste torsdag og ankom til Walldorf fredag middag hvis vi overnattede."

Privat foto: Jørgen Rasmussen

Privat foto: Jørgen Rasmussen

"Lørdag kom Dupran på skovtur inden vi kørte mod Vidauban lørdag aften. Igår var jeg ude og skridte ham og det er først i dag - her til morgen jeg rigtig har redet ham. 

Han virkede super glad og frisk. Og han gik så godt rundt. Er så tilfreds med den måde han tager alt fra køretur og varmen - til træningen. 

Imorgen skal vi træne lidt igen inden det for alvor går igang på torsdag. 

Jeg glæder mig helt vildt, og gør alt hvad jeg kan for at holde Duprans humør højt og mit eget.  

Hvis alt går som det skal og alle er friske og på toppen håber jeg på at være i top 5. Men uanset hvad så er det en kæmpe oplevelse at være med 😎😀

Med et super team hjemmefra og det danske team kan man ikke være andet end glad - vi har vinder mentalitet." 

 

Links til stævnet, start og resultater og lovet livestreaming findes via kalenderen.