CDI3 Grand Prix i Compiegne i Frankrig

To danske ekvipager på startlisten 

Både Anders Dahl med Sir Donato og Charlotte Jorst med Nintendo (som godt nok starter for USA til stævnet i Frankrig, men er klar til DM i næste uge) var på dagens start liste i Grand Prix klassen. 

Dårlige bundforhold

Desværre blev det med afbud fra Anders Dahl, da han valgte at skåne sine heste for de meget dårlige bundforhold.

Inden turen til Frankrig havde Anders Dahl ellers sikret sig forbedrede bundforhold, da det tidligere har været et problem. Arrangørerne havde meddelt at der var lagt ny bund på banerne. Imidlertid var den nye bund desværre helt uden nogen form for fleksibilitet eller stabilitet, hvilket betød for de første ekvipager, at banen var beton hård, og efterhånden som den blev redet op blev dyb til de efterfølgende ekvipager. Derfor tog Anders Dahl beslutningen i samråd med Zeilinger som også er til stævnet, om at læsse lastbilen med Sir Donato og Wie Atlantico og vende kursen mod England igen, for at få et par gode træningsdage hjemme inden turen går mod Broholm i næste uge. 

Charlotte Jorst og Nintendo på Europa turné

Charlotte Jorst og Nintendo kommer flot fra start. Generelt går Nintendo i en god form. God og flydende trav tur, regelmæssig passage og piaffe. I skridten bliver der uro i både den frie skridt og den samlede skridt. Der indløber fejl i zig-zag galoppen hvor Nintendo ikke springer helt rent igennem i to af omstillingerne, og der indløber fejl i den efterfølgende etter serie. Flot afslutning ad midten. Parret bliver placeret som nr. 5 med 69,640%.

Noble Dream Concept Sol med kontrolleret power

Dagens vinder med franske Marc Boblet med den sorte hoppe Noble Dream Concept Sol viser en udtryksfuld og powerfuld tur. Spændinger i piaffeturene men som i dag er kontrollerbare, men den sidste ad midten som den bedste og med anerkendende klap på halsen ud af piaffen fra Marc Boblet. Parret vinder med 73,200%.

Se resultatet af klassen her.