Deja klart foran Don Auriello - bare ikke på pointtavlen i Falsterbo

Selvom det ikke var det endegyldige resultat da pointene var talt sammen, så kunne både Susanne Baarup og Rapfael Saleh nyde deres egne bedømmelser og kun få stort medhold fra sidelinien. 

Don Auriello virkede ikke sprudlende skarp som Tinne oftest viser ham, og det kom endnu mere til udtryk i turen i dag, da han desværre var mindre aktiv bagfra end vanligt.

Samtidig rider Kittel op til sit nærmest optimale med den unge hoppe Deja de 2% forspring fra de førnævnte dommere var klar. 

9-taller til Tørveslettens Stamina 

Det mere end friske vejr spillede også et puds hos den unge Grand Prix hoppe i dag, fortæller Andreas Helgstrand. Det betød at turen blev lidt mere hot end nødvendig, og der er lidt spændinger undervejs, som dog ikke giver sig udslag i deciderede fejl. 

Generelt giver den skimlede hoppe et flot billede og den meget udtryksfulde og 100% regelmæssige passage bliver også belønnet med et 9-tal to gange fra den svenske dommer ved H Magnus Ringmark. Parret slutter med 71,04% og individuelt nr. 6. 

Skønt at se når erfaringen og styrken stille og roligt kan bringes med på konkurrencebanen. 

Dagens dyreste fejl 

Den stod Lyndal Oatley og Sandro Boy desværre for og det kostede dem en topplacering. 

Efter en flot og balanceret tur med gode piaffe og passage ture, de klassiske særklasse traversade, når parret frem til pirouetterne, hvor Lyndal får lavet den første i god balance og kvalitet, men så sker det der ikke må ske, Sandro Boy pure nægter at tage hjælpen til changementet på midten og det resultere i at Lyndal bliver nødt til at tage ham op i skridt og springe an inden den anden pirouette. Super ærgerligt og en fejl som kom uventet ud af det blå - rigtig ærgerligt.