Desperados kan ingen slå i Hagen

De forskellige landstrænere står efter imorgen med hver deres udfordringer

Et kig på tyskerne må være med et luksusproblem for landstræner Monica Theodurescu - hvem rider tæt på 80% eller +80%, vel og mærke i Grand Prix ikke i kür!

H2R vover at lave det tyske hold inden imorgen

  • Desperados og Kristina Sprehe 
  • Unee og Jessica von Bredow-Werndl
  • Totilas og Matthias Rath
  • Isabell Werth og Don Johnson (Isabell har meldt ud at Bella Rose IKKE vil være i spil til EM)

Desperados går igen idag en flot tur, og det blikket fanger endnu mere er, at Kristina formår at bede om lidt mere i passagen uden der kommer uens trin bagi. En fejlfri tur og med både flot kontakt og super timing. Pt. tyskernes stærkeste kort om "emne" for en individuel medalje i Aachen.

De danske præstationer 

Både Anna Kasprzak og Daniel Bachmann rider op til deres bedste i dag. Optimalt udbytte med timingen i top giver hhv. 76,843% placeret som nr. 4 og 72,039% og placeret som nr. 10. Begge ekvipager er klar til küren imorgen, som kan følges via livestreaming på Clipmyhorse fra kl. 13.

Daniel og Loxana har start tid kl. 14.05 og Anna og Pepe er klar kl. 15.20. Se hele startlisten her. 

Desværre finder vi de to andre danske ekvipager i den tungeste ende af feltet i dag. Mikala og My Lady må slutte klassen af med blot 63,588%. I traversade til højre ligner det at Mikala lige minder hende lidt ekstra om den forestående opgave (med venstre schenkel) inden starten til traversaden, og den besked tager My Lady bogstaveligt og springer i galop. Derfra lykkedes det desværre ikke at få hende til at fuldføre øvelsen i trav. Den efterfølgende passage lykkedes godt, men da Mikala giver hjælpen til den frie trav, siger My Lady "galop" og så er den øvelse inklusiv overgangene desværre også ødelagt. 

Agnete og Jojo starter lidt moderat ud, men alligevel med god og flydende trav/passage tur, god skridt, lidt forsigtige første to piaffe ture. I galoppen sniger der sig fejl ind i midten af alle tre serier, helt uprovokerede fejl, som umiddelbart kunne ligne at Jojo gerne ville have haft lidt tydeligere signaler. Begge pirouetter mangler mere balance og centrering.

Så ligesom den tyske landstræner står med "luksus" opgaven, så har Rudolph Zeilinger nu også en udfordring som hedder at det handler om at Danmark skal "satse" til EM. Og lige nu hedder de 2 faste ekvipager Anna med Donnperignon og Daniel med Loxana, som med deres præstationer har trukket deres egne gode kort i "teamkabalen".

De to sidste team ekvipager ser desværre ikke så sikre ud, som inden weekendens konkurrencer i Hagen. Opgaven jo havde været noget nemmere for landstræneren, hvis de to ekvipager havde taget "formkurven" fra DM med til Hagen.

Imorgen rider Rikke Svane og Finckenstein CDI4 Grand Prix Specialen som også kan følges via livestream på Clipmyhorse. Parret har start tid kl. 11.30 - se hele startlisten her.