Svenskerne er stærke

Det beviste de endnu engang i dag på hjemmebanen i Falsterbo. Med Tinne og Patrik i spidsen og med forskellige nye og knap så nye emner til de to næste pladser i truppen, så må man bare sige, at hvis de levere i vanlig stil, så er Danmarks naboland de mest indelysende til den første af de 3 team pladser til det kommende OL.

Tinnes Don Auriello virker ikke så sprudlende og udtryksfuld som vi tidligere har set ham, mens Kittels Deja bare tiltrækker fuld opmærksomhed med så meget positiv power i både kroppen og mellem ørene. 

Imponerede er det med den store gruppe af ekvipager som svenskerne har på vej, eller allerede er etablerede internationalt.

Helt nye i "top gruppen" er unge Emilie Nyreröd med den 16-årige Miata e. Lancado/Grasco. Parret har de seneste år startet nogle international stævner med begrænset succes, og har været en del af Lövsta Future conceptet. Parrets rigtige gennembrud kom til CDI4 stævnet på Mallorca i sidste måned, hvor de vandt både Grand Prix og Grand Prix kür. I Falsterbo denne weekend blev parret nr. 4 i Grand Prix og vandt Grand Prix Specialen. 

Uddrag fra FEI pressemeddelelsen:

“I’m so proud of my team!” the Swedish Chef d’Equipe said. “They’ve done a great job here at Falsterbo and above all, Emelie Nyreröd, who is new in the team at this level and the way that she did it in both the Grand Prix and the Grand Prix Special!”