Hvor god er den hest?

Siden super hoppen Atterupgaard Orthilia enterede den internationale scene sammen med Fiona Bigwood har parret givet genlyd. De har faktisk konstant scoret 74%! 

I weekenden brød parret så den barriere og opnåede flotte 75,9% i Grand Prix Special i Hartpury - og der er ikke så meget tvivl om at hoppen sammen med Fiona har endnu mere at byde på.

Lige nu er parret "stor kandidater" til en sikker team plads på det britiske team til EM i Aachen. Se video af deres ridt nederst her.

Enestående avlerpræstation fra Stutteri Atterupgaard 

Ikke så mange stutterier kan sige efter weekendens internationale stævner at de var placeret i hhv. U25 i Falsterbo - Atterupgaards Cassidy, CDI4 i Hagen - Smeyers Molberg og CDI3 Hartpury Atterupgaard Orthilia.

Stutteri Atterupgaard er klar med Åbent Hus 2. august kl. 14.00 

Et spændende program venter hvor bl.a. afkom efter Atterupgaards Orthilia vil blive fremvist. Avlerparret er allerede godt igang med næste generation efter Orthilia, idet RDH/OLD Brilliantring St.Pr.St Atterupgaards 02 e. Belissimo M nu er ifolet Fürst Wilhelm (far til Fürst William), mens embryo søsteren RDH St.Pr.A Atterupgaards Ophelia venter embryo føl efter Dante Weltino.

Publikum får også lejlighed til at se afkom efter bl.a. hingstene Atterupgaards Seebach, Franziskus, San Amour og Benetton Dream.

Klik forbi "begivenheden" på Facebook. Avlerparret Kristine og Michael Sinding glæder sig meget til at vise deres bud på kommende sports-/avlsheste.

Se listen over føl årgang 2015 som er til salg her.