Endnu en international debut sejr

I dag med Michael Grønne Christensen og Holballes Deeba som vindere af deres første internationale Intermediaire I start. Et næsten enigt dommerpanel og 73,211%.

Som Michael kort og godt udtrykker det "fantastisk hest - stolt over at måtte ride hende."

Vinderen med den største præmie - privat foto fra avler/ejer: Bianca Jefsen

Vinderen med den største præmie - privat foto fra avler/ejer: Bianca Jefsen

Det var selvfølgelig en meget stolt ejer og avler vi fangede for en lille kommentar om weekendens oplevelser: "Det er bare en fornøjelse at se Michael arbejde med den hest. Hun kan være noget sensitiv, men han forstår i den grad at få det bedste frem i hende. Og så er det bare fantastisk at se deres samarbejde når det hele lykkes. Han får det til at se legende let ud. Og så er det bare et fantastisk sted at være til stævne, der er styr på alt.

Der er ikke lagt større stævne planer for fremtiden lige nu - vi tager en dag af gangen, men det er klart at sådan en weekend giver "blod på tanden" til at forsøge sig med lignende oplevelser", siger Bianca Jefsen.

Se resultatet af klassen her. 

 

Note fra H2R - endnu et spændende dansk emne til at prøve kræfter med Nürnberger Burg-Pokal turneringen.

Nathalie placeret som nr. 4 i både Grand Prix Special og Intermediaire I 

Afsluttende dag med gode præstationer for begge Nathalie´s heste.

I Grand Prix Specialen får Fabienne desværre en fejl i de 15 ettere, men ellers en rigtig fin tur, og med Dolany tog Nathalie nærmest al den regn der var på himlen i Cappeln, men han leverede alligvel en fin tur, fortæller Nathalie.

Fabienne slutter med 69,725% og Dolany med 70,079%.