Teamet for Holland til Europamesterskaberne er sat

Ikke uventet vinder Edward Gal og Glock´s Undercover titlen som nationale mestre i 2015, selvom det var en noget spændt Undercover i dagens kür.

Spændt i starten og falder ligesom bedre til i løbet af trav turen, og med super afspændt skridt, men i galoppen ser man tydeligt at spændingerne stadig er der, og der virker som om Edward ikke er helt sikker på Undercover i toer serien, da han tydeligt i hvert galopspring understøtter changementet til højre med at føre højre hånd tydeligt ud til siden. Trav øgningerne bliver også en smule med håndbremsen trukket i dag. Men 87,425% er dommernes vurdering.

Hans Peter Minderhoud og Glock´s Johnson viser en top timet tur. Der er lidt spændinger i den samlede skridt, men ellers flydende og kontrolleret stil hele vejen.

Diederik van Silfhout og Arlando viser en udtryksfuld og skrap tur. Skridten i dag er mere afslappet. I galoppirouetterne kunne man godt ønske sig at Arlando tager mere vægt bagi

4. manden er klar 

Selvom Uzzo og Patrick van der Meer ikke har været til start i weekenden, er de alligvel med i truppen til EM.

Derimod er det forevigt tak for team præstationerne til Adelinde Cornelissen og hendes 18-årige Parzival. Landstræner Win Ernes fortæller bl.a. til magasinet Hoefslag, at han har haft en svær snak med Adelinde. Med Parzival oprindelig på +80% og senest med 74% i Rotterdam, er der ikke nogen grund til at starte en vej ned for en hollandsk dressurlegende. Parret har betydet så meget for Holland gennem de sidste mange år, og har blandt andet også allerede været med til at sikre Holland billetten til OL i Rio.

Med Siro tilbage og meldt klar til start havde Win Ernes stadig et håb for ekvipagen tilbage på holdet. Men efter den første tur på diagonalen, måtte han erkende at Siro ikke var tilbage i skarp form, og derfor ikke et muligt team kort til EM.