Vivaldi søn vinder Prix Sct. Georg i dag i Arnhem

Varmen har også fundet til Nordeuropa. I dag med 36 grader i Arnhem til Outdoor Gelderland. Det betød at team Glock valgte at trække sig fra stævnet med følgende meddelelse på Facebook: 

"Together with family Gaston and Kathrin Glock the GLOCK team (Dressage and Jumping) decided to withdraw from the show Outdoor Gelderland, because of the extreme weather circumstances (36 dgr). The wellfare of our horses is for us most important." 

Det betød desværre at der ikke var gensyn med Glock´s Zonik og Glock´s Casper i dagens Prix Sct. Georg. Istedet gav det mulighed for andre ekvipager at vise deres kvaliteter. 

Geert Jan  Raateland og den 8-årige Crespo e. Vivaldi / San Remo viste en super elegant og udtryksfuld tur. Crespo besidder 3 rigtig gode gangarter uden svagheder og går hele turen i en flot og naturlig form. Dejlig let trav, super smidig skridt og god galop selvom der indløber fejl i 4´er serien og de efterfølgende 3´ere bliver spændte. 

Se resultatet af klassen her. - Kig med på twitter til højre på siden her hvor der er kommentarer efter hver ekvipage