(video) Fürst William indtog Rastede

Det kan godt ske Fürst William ikke tog dommerne med storm i dag, men uden tvivl dagens mest imponerede og velgående hingst i Rastede.

Anna Fiebelkorn / HC stables hentede den unge hingst hos Helgstrand Dressage i mandags, så det er begrænset hvor mange runder Anna har nået at ride inden hun red i arenaen i Rastede.

Selvom kontakten ikke var 100% stabil hele vejen, så var det den hingst i dag som viste klart mest smidige bevægelsesforløb, 3 langt over middel gangarter, og sidst men ikke mindst kontrolleret og velafbalanceret power. Og i det hele taget en hingst som også ser ud til at være helt ukompliceret i sit temperament. Et meget spændende partnerskab med Anna Fiebelkorn som jo har stor erfaring med de unge hingste, og har tidligere jo bl.a. høstet stor succes med hingsten For Compliment i Bundeschampionatet.

Placeret som nr. 3 med blot 7,9. Se resultatet af klassen her.