Kür aften i Arnhem til Outdoor Gelderland

Kirsten Beckers vinder både Intermediaire I kür og Grand Prix kür 

I aftenens Intermediaire I kür viser Kirsten Beckers den klart flotteste Jazz søn set til dato, nemlig den 10-årige vallak Broere Argentino med samme blodkombination som Parzival med Ulft som mf.

Fantastisk model, lækker blød trav i flot form hele tiden rund og smidig. God skridt og god galop. Det kniber lidt med at pirouetterne bliver helt samlede nok. Men frem for alt en Jazz søn som ikke lader sig mærke med omgivelserne og er med sin rytter hele vejen.  

Grand Prix kür bliver også med sejr til Kirsten Beckers med hingsten Westpoint - igen en Jazz søn med Michelangelo som mf. 

Parret har været aktive gennem sæsonen og Westpoint er klart blevet styrket. Det kniber en lille smule med det helt sidste initiativ til at lave passage og piaffe, men Kirsten Beckers er skarp hele vejen og får tingene til at flyde alligevel. I dag misser parret desværre etter serien.