Der tegner sig et billede inden EM

Billedet blev lidt tydeligere i dag i Hagen efter dagen CDIO konkurrence. 

Tyskerne suveræne og skarpere end skarpe - dem kan ingen slå når vi når frem til starten af EM 2015 som helt nøjagtig starter den 12. august i Aachen. Men det kræver som altid at alle er fitte og skarpe på dagen.

De 3 i toppen af klassen i dag Desperados, Don Johnson og Unee ligner bestemt stammen til teamet, hvilken 4. hest der kommer med kan man kun gisne om. Dablino, D´Agostino eller Totilas? 

Efter Agnetes ridt til blot 67% med en flot trav tur, men med for mange fejl i galopturen var liden sat til de øvrige tre ekvipager på dagens team. Både Daniel Bachmann og Mikala Gundersen leverede solide og sikre ture på 71%, men det ændrede jo ikke ved det fakta at Danmark inden Anna Kasprzak og Donnperignon enterede lå på en 6. plads i holdkonkurrencen.

Husk at følge med på H2R twitter til højre oversigten over nyhederne. 

Giv Anna Kasprzak stævnetøjet på - og hun rider for fædrelandet 

Den 16-årige Pepe var bestemt klar til dagens job. Når man ser Anna´s tilgang til at entere midterlinien og angribe fra trin et, kan man kun få den tanke "giv hende hesten - uanset situationen og hun kæmper for holdet".

TWITTER: Horse2rider ‏@horse2rider  2h2 hours ago

Strong active start, open h r/b, nice 1st pp, 2nd pi with bit tense out, top bal zz, series+, pio+, superb final!

Og så skal det jo også lige bemærkes at Danmark inden Anna´s ridt lå på 6. pladsen i holdkonkurrencen. 

Note

DET VIGTIGSTE DANSKE KORT TIL EM HEDDER ANNA OG DONNPERIGNON - uden deres indsats bliver Danmarks chancer for en OL team billet af minimal størrelse. "Så Anna og Jane pas lige så godt på Pepe som i plejer".

Det spanske team er svækket 

I konkurrencens ånd må man godt tale om styrker og svagheder. Det stærkste spanske kort hedder Delgado med Beatriz Ferrer-Salat og de ser ud til at være klar til opgaven. Den lille brune PRE hingst Grandioso med Daniel Martin Dockx ligner derimod ikke en ekvipage i deres bedste form, inden det går løs om 1 måned i Aachen. Grandioso virker desværre ikke helt fit, da det kniber en del med den klare rytme i øgninger og traversade til højre i dag (ligesom det også gjorde sig gældende til deres seneste internationale start). 

Med seneste nyhed om salg af vallakken Ricardo (til franske Karen Tebar) med Carmen Naesgaard er endnu et stærkt spansk kort væk. Om PRE hingsten Norte er klar melder historien ikke noget om, men med de øvrige ekvipager ser det spanske team pt. ikke ud til at kunne true danskerne indenfor top 6.