Matthias Rath og Danönschen tager sejren i Prix Sct. Georg

Hagen stævnet er igang fra morgenstunden i dag med Prix Sct. Georg 

Matthias Rath og den 8-årige Danone I søn Danönschen levere en rigtig god og solid tur. God traversader og flotte serier er højdepunkterne i deres tur. Momentvis lidt for højt tempo i trav turen. Skridt pirouetterne kunne godt være mere centrerede ligesom galop pirouetterne mangler den sidste bæring og kraft.

Laura Tomlinson og hendes nye håb Duval´s Capri Sonne Jr. levere også en god tur. Ved første indtryk mangler man det udtryk i traven som den tidligere rytter Dinja van Lierer red hingsten med. Der mangler lidt mere power og tryk fra bagbenene. Flot form og let på tøjlen hele vejen. Super skridt tur. I galop pirouetterne mangler der lidt mere sit. Serierne er iorden.

Daniel Bachmann og Blue Hors Bentley bliver placeret som nr. 4, og det burde reelt have været meget tættere på Laura Tomlinson. Daniel rider en velovervejet og balanceret tur. Der er en mindre taktfejl i vendingen ind til trav volten til højre. Super flotte galoppirouetter med masser af balance og klar rytme. Serierne er vellykkede men med en anelse spændinger. Bentley står flot i formen hele vejen, og det tidligere balance/styrke spørgsmål ser ud som om det er historie. Nydelig samlet billede.

Se resultatet her.