Afgørelsens torsdag

På mange måder var torsdagen vigtig

Ikke blot var det dagen for afgørelsen på team medaljerne, men for Danmark var det også dagen for hvor de danske ekvipager skulle gøre deres ypperste for at indløse team pladsen til det kommende OL.

Daniel Bachmann havde allerede inden starten meldt om rigtig god formkurve. Desværre blev torsdagen bare ikke der hvor tingene gik op i en højere enhed. Lidt kikkende i hjørnet og i galopturen med dyr fejl i etterne sammenholdt med ærgerlige to taktfejl i den sidste øgning. Så var alle forhåbninger til Anna og Pepe - målet var klart 73,672%.

Et kig på det franske team som fulgte meget skrapt med fra tilskuerpladser, men naturligvis med den besked til dem, at Anna naturligvis leverede varen til + de magiske 73,672%. 

Desværre blev Anna´s uheld sammen med Pepe forleden dag også udslagsgivende for deres fælles præstation på banen igår. Den skarphed som de sammen normalt har, var der ganske enkelt ikke.

Anna skriver følgende på sin facebook profil i dag:

"Det var ikke danskernes dag i går. Så tæt på, og alligevel så langt fra. Jeg gjorde hvad jeg kunne i går, men smerterne fra sparket i tirsdags er stadig ret kraftige og det gør det vanskeligt at lave en top præstation- hvilket var nødvendigt for at få den OL kval. Jeg kommer til at sidde for meget i håndbremsen for at prøve at undgå at det gør for ondt. Vi må se fremad og jeg prøver igen i GPS i morgen. Træningen i dag gik fint😊."  

Det var naturligvis et meget opstemt og lykkeligt fransk team som fejrede deres Rio billet igår.