De sidste 5 startende i klassen

Vidt forskellige ekvipager med én fællesnævner = høj kvalitet 

Glock´s Undercover er timet til dagen. Edward Gal viser hvorfor han er en af verdens ypperste ryttere. Top timing og præcision. Det giver så meget til sporten.

Valegro og Charlotte Dujardin. Et par man altid glæder sig til at se. Igår ikke helt tæt på 90% niveauet, men alligevel med stor og overbevisende kvalitet, selvom de skarpe øjne forventer at se 100% optimale ture hver gang. 

Den unge Deja var ganske enkelt ikke i piaffe humør til Grand Prix klassen, og det kostede dyrt også i overgangene. Men alligevel med en score som parret bestemt ikke skulle være flove over.

Beatrice Ferrer-Salat og hendes Delgado har så meget udtryk sammen. Beatrice er mester i at ride hendes heste helt ud i gearene og det tillader Delgado også. Lidt imponerende detalje hvor Delgado kommer fra en stor og bouncy passage og laver overgange både ind og ud med flotte helt regelmæssige små trin og en piaffe i en kvik rytme - flot timing. 

Det var nu op til Kristina Sprehe og Desperados at vælge ædelhedsgraden på medaljen. Også her har man været vant til at nyde klare +80% ture, så forventninger var naturligvis i behold. Men ikke helt med samme sikre rytme og aktivitet i passage og piaffe turene og det kostede på dagen.