Ingen Atterupgaard heste i kür finalen

En reaktion i sadellejet formodentlig fra underlaget holder desværre den nye britiske topstjerne Atterupgaards Orthilia ude af dagens kür.

Fiona Bigwood fortæller at Orthilia her til morgen var tydelig meget øm i sadellejet. og derfor har Fiona naturligvis valgt at trække sig dagens konkurrence. Hvorvidt det er fordi det er et andet underlag (iøvrigt af super kvalitet) eller om det er evt. vaskemiddel som Orthilia slår ud over vides ikke. Der er ihvertfald dømt ro og desværre ikke yderligere konkurrence for super hoppen i denne omgang. 

Samtidig er Fiona Bigwood stadig storsmilende og kæmpe stolt af hendes unge Grand Prix hoppen, som med EM her har gået sit 7. stævne under Fiona, og i dag kunne küren have været deres 2. start i kür sammen.

Nr. 16 på listen var Smeyers Molberg og Marcela Krinke-Susmelj. Marcela ville naturligvis gerne have redet küren, men da parret først har fået beskeden nu til morgen, har Marcela valgt at takke nej til tilbuddet. "Det er desværre ikke optimale forberedelser for Molle, når vi iøvrigt også er ved at pakke", fortæller Marcela.