Dansk Varmblod melder stor kvalitet til den kommende elite følauktion

"Fantastisk kvalitet fra de danske varmblodsavlere"

Selvom følskuerne rundt omkring i landet lige nu er i fuld gang, så melder sekretariatschef Casper Cassøe Krüth om meget stor tilfredshed med de føl, som allerede nu er udtaget til 2015 udgaven af Dansk Varmblods eliteføl auktion som finder sted i forbindelse med Eliteskuet den 29. og 30. august på Vilhelmsborg.

"De regioner som allerede nu har afholdt deres følskuer er alle repræsenteret med fantastiske kvalitetsføl til vores kommende auktion", fortæller Casper Cassøe Krüth.

"2014 auktionen var jo rekord år, men dermed er forventningerne for 2015 bestemt ikke skruet ned efter de første føl er udtaget. DV avlerne formår igen i år at præstere føl som vi kan være meget stolte af, og som vi for fremtiden forhåbentlig også får mulighed for at følge i både avl og sport", fortsætter Casper Cassøe Krüth.

Eliteauktionen afholdes traditionen tro lørdag aften - i år den 29. august kl. 19.30. For dem som ikke har mulighed for at komme til Vilhelmsborg, vil der naturligvis være livestreaming via Clipmyhorse. 

Al information om auktionen kan man løbende blive opdateret via Dansk Varmblods hjemmeside her. 

Mens vi venter på kollektionen for 2015, kan man nyde et par highlights fra 2014.