Nyt CDI4 stævne i Tyskland - KRANICHSTEINER HOF

I dag med Grand Prix klasse med kvalifikation til Grand Prix kür

Super flot konkurrencebane på Kranichsteiner Hof som er beliggende flot midt i skoven.

Dorothee Schneider og St. Emillion sejrede i dagens Grand Prix klasse i overbevisende stil. Flot form og dynamik. Endnu bliver piaffe rytmen knap helt flydende, og de tilhørende overgange kunne også være med mere klar tryk fra bagbenene, men det giver ingen modstand.

Begge Rothenberger søskende Sönke og Sanneke laver flotte ture kun med små uoverensstemmelser, selvom det er tydeligt at Sanneke med hendes Devereaux skal kæmpe mere for pointene end Sönke gør sammen med Favourit. 

Den talentfulde unge Grand Prix hest Pentimento som tidligere er ejet af amerikanske Casey Nilsson blev i foråret solgt til tyske Anna Nolte, Hofgut Rosenau hvor Carl Cuypers er ansat som daglig leder. Det nye internationale par sluttede som nr. 20 i dagens felt med 65,960%.