Toprytterne køber også føl

Ofte og oftere støder på man topryttere som har investeret i føl, og i år er bestemt ikke nogen undtagelse.

Hvorfor købe føl, er der ikke alt for langt til slut "produktet"?

Sidsel Johansen: "Havde egentlig slet ikke planer om at købe føl, men så pludselig dukkede hun op, og jeg tænkte hende kunne jeg da ikke leve uden. Der ér rigtig lang vej, men det har også lidt med økonomi at gøre."

Nanna Merrald: "Dels er det prisen, som er billigere på føllene i forhold til et slutprodukt, her er der virkelig en mulighed for at få en super ridehest. Men på den anden side er det meget usikkert med føllene. Jeg tror dog, at hvis man finder en 4-5 års som viser sig at være god, så er den ikke til at betale. Og for det tredje kan jeg rigtig godt lide, at være med til at forme dem fra helt unge og følge deres opvækst." 

Dufour: "Man kan få mere kvalitet for pengene, også selvom der er lang vej." 

Maik Kohlschmidt: "Man bliver nødt til at sikre sig heste for fremtiden."