Et 2 års hold med klare stjerner og rigtig god kvalitet i 3 års holdet

De stærke hoppestammer

Årets 2 års hoppe hedder Atterupgaards Mildura e. Zack / Lord Sinclair. Super velgående og feminin hoppe, som trykker af i hver trin.

Med i kampen om den eftertragtede titel havde Stutteri Atterupgaard endnu en hoppen nemlig Atterupgaard DeLorean e. Bon Bravour / Sandro Hit. Umiddelbart endnu mere feminin og meget vellinieret med det smukkeste udtryk, men som på dagen hos dommerpanelet ikke kunne slå staldkammeraten.

En 3. hoppe gjorde sig også særdeles positivt bemærket Ryvangs Dee Dee e. Don Frederic / Zack fra Alex Dyrgaard i Sønderborg. Super velfungerende hoppe med masser af naturlig power. Typemæssigt måske ikke helt feminin nok, men ligner bestemt i spændende fremtidshest.

Med spænding ventede man naturligvis på at se Sezuan´s helsøster Straight Horse Sezuanna. En rød hoppe i almindelig størrelse og med super power trav. På dagen i dag var galoppen spændt og blev ikke vist med smidighed over ryggen desværre. Men blodlinierne og den berømte bror fornægter sig ikke.

Moderne og velgående 3 års hopper

Årets hold af 3 års hopper var tydeligt med noget højere kvalitet end sidste år. Generelt velgående i alle 3 gangarter, velbalancerede med moderne look og udtryk i bevægelsen.

Efter en lang årrække med Zack og Temptation hopper i forreste række, havde der i år været både mulighed og basis for udskiftning på de "fører positioner". Det handler jo til stadighed om at man fornyer og bringer nye blodlinier ind i DV, så man hele tiden er klar til at producere rideheste og avlsdyr som både ind- og udland efterspørger.