Så går det løs i Verden imorgen

5 års kvalifikationen starter kl. 9.00

Med ialt 42 startende ekvipager, hvoraf de 12 bedste er videre til lørdagens finale, mens de resterende skal via trøstfinalen, hvor 3 ekvipager får adgang til finalen.

Et rigtig godt bud er at de danske ekvipager alle vil være direkte klar til finalen når imorgen er overstået. Men alt kan naturligvis ske under vejs, og den intense arena har flere gange været en udfordring for de unge heste. 

Live stream

Selvom det har været med nogen hiv og sving, så er det lykkedes i sidste minut, at der alligevel bliver streaming for hele verden. 

FEI-tv vil livestreame fredag, lørdag og søndag (betaling) - det endelige tidsskema for hvilke klasser vil være tilgængelig i løbet af kort tid via FEI-tv.org.

Se startlisten her. Imorgen vil det alene være muligt at følge klassen via IP adresse fra enten Tyskland, Belgien eller Holland.

 

Den 5 årige Springbank VH e. Skovens Rafael-De Niro med sin svenske rytter Jeanna Högberg har været i træningslejr hos Patrik Kittel inden turen gik videre til Verden - få en lille smagsprøve på deres form herunder.