Anden del af 5 års med klar DV aftryk - 10 tal for trav til Fiontini

Som forventet satte Helgstrand Dressage præget på 2. afdeling 

Fiontini med Severo Jurado Lopez leverede en super smidig og ukompliceret tur. Hele vejen med frihed og smidighed uden spændinger. Samlet score 9,48. Og umiddelbart mere end 8,1 i skridten, men det har jo reelt ikke den største betydning i dag, da finalepladsen er sikret. 

Fiontina med Andreas Helgstrand leverede også 100% i dag. Masser af naturlig power og fuld koncentreret om opgaven. En hoppe som også besidder hele pakken og klar til finalen.

PRIVAT FOTO: Hanne Lund (avler af Fiontini og Fiontina) følger skrapt med 

PRIVAT FOTO: Hanne Lund (avler af Fiontini og Fiontina) følger skrapt med 

 

Vincent Maranello og Thomas Sigtenbjerggaard gjorde sit lidt ekstra bemærket under vejs, da Vincent vrinsker et par gange, men hvor det kun er den første gang i traven som forstyrre turen. Resten af turen har Thomas kontrol over tingene. Den store hingst giver et imponerende billede og med galopturen som klart highlight og umiddelbart også til mere end dagen 9.2.

Kirsten Brouwer og hingsten Five Star giver et ukompliceret og nemt billede. Flot form hele vejen med samme balance i alle 3 gangarter, dog synes det ikke at forstyre dommerne at Five Star har lidt rytme problemer i kontragaloppen - scorer flotte 9,3 her.

Quantensprung med Vera Nass giver et let billede hele vejen. Ligner en top ridbar hingst som rytteren under vejs har mulighed for at justere. Traven er let og ubesværet, hvor man måske godt kunne ønske sig lidt mere tryk fra bagbenene til en score på 9,5 i dag. 

Indtil nu holder H2R forudsigelsen om alle danskere direkte til finalen. Sidste dansker er Astrid Therkildsen Grøn med Egebjerggaards Dutchmann kl. 15.02