Anden del af 6 års klassen til UVM

Sezuan endnu mere overbevisende end som 5 års 

Det samlede indtryk og den nu 6-årige Sezuan er blevet endnu bedre fra sidste år. Sidste år med en lettere knap helt afspændt kontakt på biddet, som Dorothee Schneider nu har fået helt på plads og i 100% stabil form hele vejen. Sezuan er naturligvis også muskulært blevet udviklet, og rammerne på den store hingst er blevet endnu tydeligere. Top ridbarhed med tydelige muligheder for både at ride frem og tilbage, 3 gangarter som man ønsker sig dem, og med en kvalitet i changementerne som man kun kan beundre. 

Efter Sezuan havde Helene Melsen og Adrenalin Firfod fået den lidt utaknemmelige starttid. Men Helene rider i chance og Adrenalin er 100% koncentreret om opgaven. En velredet hest og en ukompliceret tur med klasse flotte changementer. Tydeligt at fornemme at Helene selv har høstet en del erfaring på banerne den seneste tid, som hun bringer med i dag. 

Marburgs Zardetto som er til start for DV, viser en god tur. Traven bliver momentvis lidt for ilende og man mangler lidt mere bæring. Skridten er ok men kunne godt vise mere smidighed og overtrædning. God galop med gode changementer. 

Lady Loxley M med Carola Koppelmann viser en ubesværet og aktiv tur. Hoppen bevæger sig let med kvalitet i alle 3 gangarter. Hele vejen i en blød og let form. 

Marieke van der Putten havde allerede inden startsignalet var givet fået munden fuld, da El Capone bestemt ikke brød sig om hjørnet hvor fotograferne havde taget plads i teltet. Alligevel får Marieke det optimale ud af turen på dagen - top sejt og rutineret redet. Der er ingen tvivl om at hun vil længere frem i rækkerne når vi når til søndagens finale.