Først del af 6 års klassen til UVM

Lige så varmt som det var igår i Verden, lige så vådt skulle det så blive i dag

Flere af de første 6 års heste var ikke korrekt fremme til hånden, og manglede at være helt gennemarbejde over ryggen, det gav sig udslag i manglende balance og rytmik i traven. 

Danielle Hijnkoop og El Torro viser deres travtur klart under tempo (måske hedder det bare i korrekt samlingsgrad) men så ud til at blive vist med "håndbremsen" trukket, og lidt spids i nakken og uden reelt tryk fra bagbenene. God Painted Black kvalitet i skridten. Velafbalanceret galoptur med flotte changementer. Samlet score 8.54 og i fører positition.

Diederik van Silfhout og Expression tog sig af "skybruddet" - silende regn og Expression vippede ikke med et øre forkert. Han vrinskede et par gange uden det forstyrrede turen. Flot form og masser af naturlig power, hele tiden med tryk fra bagbenene frem til en flot rund og naturlig lukket form. Skridten bliver en smule afventende, men med god og klar takt. Rene changementer som godt kunne have været lidt flottere af jorden. 

Danske Capirossi og Selina Hundstuen Solberg gjorde en flot figur på banen. Capirossi går med masser af naturlig sving, bæring og afskud i traven og i en naturlig og 100% konstant form. Skridten er klar i takten men man kunne godt ønske sig den sidste afspændthed, så han kunne række sig lidt mere. Galoppen er aktiv men med lidt spændinger, hvor changementerne lykkedes ok, men bliver lidt "krøllede". Parret slutter med 7,44 og må formodes at skulle via trøstfinalen for at nå den endelige finale på søndag.