Tredie del af 6 års klassen til UVM

Belantis og Beatrice Buchwald skarpe - men ikke skarpe nok til at slå Sezuan og Dorothee Schneider 

Eleganthed og lethed er det billede som Belantis og Beatrice efterlader. Super let i hvert eneste trin, 100% stabil kontakt og ens tryk af jorden i både forben og bagben. Super afspændt skridt med god overtrædning. Galoppen er flot men bliver momentvis en smule spændt, ligesom changementerne bliver med spændinger, hvor den sidste changement kommer før hjælpen. Det koster i ridelighedskarakteren.

Eye Catcher og Kirsten Brouwer var udset til at kunne tage en plads i toppen af feltet, men desværre var deres galoptur incl. changementerne ikke helt af den forventede kvalitet. Flot trav med masser af udtryk og rytme, god skridt men mangler lige den sidste frihed i dag. Galoppen mangler lidt mere løsgjorthed over ryggen og changementer mangler mere udtryk.

Hingsten Stanford med Dorothee Schneider går en tur som er en medaljeplads værdig. Flot balanceret i traven, super skridt og dagens mest powerfulde changementer.

Vurderet fra H2R er hoppen Danza, som lige nu ligger nr. 2 er ikke med i medaljerne når finaledagen er overstået. Men der er ingen tvivl om at der bliver kamp om sølv og bronze medaljerne på søndag, men Sezuan kan ingen af konkurrenterne nå.