Og vi ventede ikke forgæves - Sezuan VERDENSMESTER igen

Dorothee Schneider og DV hingsten Sezuan skuffede ikke det forventningsfulde publikum

Parret leverede igen i dag en top tur, eneste lille men var den samlede skridt med pirouetter som bliver med lidt spændinger. Det "tabte" tærræn her henter de til gengæld i skarp stil i galopturen. Fortjent sejr til dagens bedste ekvipage med samlet score på 9,72.

Stolthed for Dansk Varmblodsavl som giver genlyd over hele verden.

Dommerne gjorde et super flot job 

De ofte udskældte pladser udenfor hegnet alias dommerne, gjorde et super flot job i finalen. De bedste heste placeret korrekt i toppen. Dertil at det ikke var dagens vinder som entydigt løb med alle de højeste karakterer, men korrekt fordelt:

Højeste trav karakter til sølvvinder Belantis med 9.8.

Højeste skridt karakter til nr. 4 Stanford med 9,5.

Højeste galop karakter til guldvinder Sezuan med 10,0.

Det blev et verdensmesterskab til DV´s historiebog

Selvom gårsdagen guld og sølv i 5 års også var fakta med UNO Donna Unique og Hønnerups Driver, så er det nye kapitel at gårsdagens succes heste var med samme avler, og så lige steppet op i dag med at kunne føje 6 års titlen til Dansk Varmblod.

Sezuan er nu i selskab med prominente dobbelte vindere som bl.a. Florencio, Damon Hill, Sa Coeur og Woodlander Farouche.