CDI4 Grand Prix fra Peterhof med ikke helt fortjent sejr til Isabell Werth

Flot vejr og flot ridning

Den unge ekvipage Cosmo og Sönke Rothenberger giver genlyd - wow hvor en hest og hvor flot præsenteret. Og der var bestemt ingen grund til at far Svend Rothenberger red med fra sidelinien for det klarede Sönke i super stil selv. 

Den hest besidder bare HELE PAKKEN - udstråling, smidighed, ridbarhed og sidst men ikke mindst høj kvalitet hele vejen rundt. Det ligner klart en hest som kan gå i finalen til alle de store mesterskaber, og her sidder pladserne som bekendt ikke så "løst" længere. 

Isabell Werth rider en skarp tur, men bestemt ikke i niveau med Sönke Rothenberger - uanset dommernes bedømmelser i dag ;-)

Og når man nu taler kvalitet så var Patrik Kittel klar med den unge Delauney med til sit 2. internationale stævne. Første stævne var lidt forsigtigt, og hvor Kittel valgte kun at ride en klasse, da han følte at Delauney ikke helt var tryg i omgivelserne. Det var han 100% i dag. Meget velovervejet tur, og med piaffe ture som man nærmest aldrig ser dem. H2R fristes til at påstå at der i de 3 piaffe ture til sammen blev givet 15 10-taller for lidt - hvad mere vil dommerne se? 

Tinne Vilhelmson-Silfvén og hingsten Benetton Dream levere en god tur. Hingsten virker noget stor i sit bevægelsesforløb, selvom han går i en god form. Piaffen er endnu med noget høje bagben, men det ser dog ud til at tyngdepunktet er flyttet lidt, så der er blevet mere frihed til forbenene.

2 danskere til start

Anne van Olst havde hendes 13-årige Vorst e. Negro med til start. Masser af power og høj kvalitet i piaffe og passage. Desværre med fejl i begge serier i dag.

Sune Hansen og Charmeur leverer en god tur og i dag ser det ud til at parret er enige om piaffen. Men der indløber desværre flere fejl under vejs, som jo tæller ned i det samlede resultat.

En ny ekvipage

Den tidligere belgisk ejet Le Beau som vi kender under Phillip Jorissen blev jo solgt tilbage i februar måned i år. I dag var Le Beau til start sammen med sine nye sydafrikanske rytter Gretha Ferreira-Veldman. Parret leverede en rigtig god præstation sammen. Og bestemt til mindst 67% som parret opnåede hos den amerikanske dommer Gary Rockwell. Parret viste alle piaffeturene uden man havde fornemmelsen af, at Le Beau ville "stige ud" af piaffen med spændinger, som han plejer under Phillip Jorissen.