Intermediaire B - et underligt program

Det er ikke ret ofte man ser Intermediaire B udskrevet, men i dag var det på programmet i Perl. 

Mystiske overgange flere steder i turen, ihvertfald når man ser en klasse med knap så rutinerede heste (unge Grand Prix heste) - billedet bliver generelt langt fra flydende.  

Marlies van Baalen og Gribaldi sønnen Zinidi giver et ukompliceret billede med kvalitet, bestemt en ekvipage vi vil se meget mere til i fremtiden.

Hubertus Schmidt og hingsten Estobar NRW tager sejren i dag, også selvom de indlagte piaffe ture er meget begrænset i kvalitet.

Tinne Vilhelmson-Silfvén med ny DV hest

DV vallakken Lombard V (11 år) e. Lobster/Diplomat, har været verden rundt, idet han først er solgt fra Danmark som unghest til USA, og efter vintersæsonen i Florida er han ny i stalden hos Tinne i Sverige. En velgående og meget udtryksfuld hest, som går i en flot, let og naturlig form, og ser også ud til at byde på "noget". Tingene mangler endnu bare lidt mere fin-timing. Men måske bedste bud på Don Auriello´s aftager.

Damons Jerome med Uta Gräf ligner derimod en hest med meget langt til Grand Prix sporten. Piaffe turene her i Inter B ser ikke rigtig ud til at være på vej, på den spændende måde.