I dag med fortjent sejr til Isabell Werth og Emilio

Masser af kvalitet kombineret med afspændthed og spændstighed  

Isabell Werth er klar med den 9-årige Emilio e. Ehrenpreis / Cacir AA som en seriøs afløser eller bare endnu en Grand Prix hest til den internationale "samling". Emilion er ligesom Don Johnson ikke specielt "attraktivt" bygget i forhold til dressurens sværeste øvelser, men det ser bestemt ikke ud til at volde den unge vallak større kvaler. 

Super flot trav tur med masser af samling og smidighed, skridten er god og afspændt, passage og piaffe ser ud til at bare være en øvelse som alle andre - ingen spændinger eller modstand, men med aktivitet og sikkerhed. Eneste øvelse som endnu ikke er 100% afspændt er serierne, mens pirouetter også ser ud til at mangle lidt mere fin-timing. 

D´Agostino leverer varen sammen med Fabienne Lütkemeier - fuld power og udbytte hele vejen. 

Trakehnerhingsten Imperio bliver stille og roligt mere og mere sikker i Grand Prix´ens svære kunst sammen med Hubertus Schmidt. Det ligner en hingst med overskud og det fornødne overblik. Og samtidig med sikkerhed kommer styrken også. Fortjent nr. 3 i dagens klasse.

Sönke Rothenberger kunne ikke bringe gårsdagens verdenklasse tur med Cosmos videre til Favourit i dag. Der indløber flere mindre uoverensstemmelser.

Thomas Wagner og Very Keen har også været lidt længere under vejs, men selvom det ikke alene har været med opadgående kurve, så har parret samlet værdifuld erfaring og er ved at kende turen rigtig godt sammen.

Dagens "overraskelse" stod den ellers velkendte belgiske ekvipage Avec Plaicir med Laurence Vanommeslaghe for. Super flotte piaffe og passage ture uden et eneste forkert trin - virkelig en klasse for sig.

Britiske Gareth Hughes var til start med ny Grand Prix hest den 9-årige hoppe Classic Briolinca e. Trento B/Royal Dance. En tur som var meget velovervejet og kontrolleret og tydeligt at Gareth kender sin hoppe og de muligheder/begrænsninger der endnu er i turen.  

Anne Van Olst og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein  

Anne rider en generelt god tur på hendes store skimlende Zidhane e. Doruto. I omstillingen til den første trav traversade mister Zidhane ligesom balance i et par trin, men fanger hurtigt rytmen igen. Flotte passage/piaffe/passage ture med god aktivitet. Begge pirouetter bliver lidt for hektiske og bliver med lidt spin rundt. God afslutning ad midten. 

Nathalie lægger skrapt ud med super øgning og rigtig gode traversader, men da hun når til den første piaffe har Fabienne en lidt anden dagsorden, men Nathalie lader ikke stå til og får sin piaffe, uanset modstand fra Fabienne. Derfra er det ligesom om at parret har lidt "respekt" for hinanden, og man fornemmer at Fabienne ikke helt er under hjælperne, da der indløber fejl i begge serier. Alligevel med en vellykket slut tur ad midten. 

Se resultatet af klassen her.