To sko tabt og alligevel indløst en billet til Louisdor Preis finalen i Frankfurt

Debut weekend for både svenske Therese Nilshagen og Dante Weltino på ungheste Grand Prix niveau

Til den oprindelige starttid red Therese Nilshagen ind, men efter nogen snak med overdommeren som gik på tabt sko, fik ekvipagen lov til at starte sidst i klassen. Ikke nogen optimal forberedelse men ikke desto mindre leverede parret kvalitet hele vejen igen. 

Der er masser af ild og power, og som Therese også til det efterfølgende interview med Kim Kreling og dommer Katrin Wüst kunne fortælle er det en hingst som egentlig vil for meget, så opgaven er at administrer det, samtidig med at parret sammen samler rutine. 

Ikke nok med at Dante Weltino havde tabt sko inden starten, så havde han også tabt en sko da parret var på vej til opvarmningsbanen første gang. 

Forskellen på dagens vinder Fackeltanz OLD og Dante Weltino OLD er helt åbenlys. Fackeltanz får optimal hjælp incl. pisk og bliver "holdt" sammen af den rutinerede Dorothee Schneider, mens Dante Weltino byder sig til hele vejen med ild i hvert skridt, og går med en naturlig op ad bakke lethed som enhver international rytter ønsker sig en ridetur. 

Dommer ved H (Maknami RUS) og dommer ved B (Fouarge NED) havde klart klassens skarpeste øjne med Dante Weltino som vinder.

Finalen går i Frankfurt fra 17. til 20 december.