Leif Hamberger vinder Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen i Perl

Hvem er Leif Hamberger? Han er ansat som manager på Gestüt Tannenhof hvor han har været siden september 2012. Han er uddannet berider bl.a. været hos Holga Finken og Ulla Salzgeber.

I dag vinder han Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen i Perl med den 8-årige hingst Tannenhof´s Fahrenheit e. Fidertanz/De Niro. Parret viste allerede i gårsdagens opvarmningsklasse skarphed hvor de vandt. De gode takter medbragte de til dagens finalekvalifikation og kunne med power, overblik og kvalitet sikre sig en komfortabel finaleplads med 2% forspring og et enigt dommerpanel ned til svenske Therese Nilshagen med Lodbergen hingsten Sean Connery.

Kristine Møller og Ballon Bleu viser en meget flot og ukompliceret tur. Ballon Bleu som jo blot er 7 år gammel kommer med naturlig power og kvalitet i både trav og galop arbejdet som lover rigtig spændende for fremtiden. Umiddelbart ser det ud som om den eneste udfordring lige nu er den frie skridt som mangler mere rummelighed og afspændthed. Endnu en flot placering til Kristine Møller som nr. 4 med 70,268%.

De rutinerede damer måtte opgive  

Klassens to mest rutinerede damer måtte opgive deres ridt. Isabell Werth havde den 7-årige Flamboyant e. Fidertanz/De Niro med til start for 2. gang i karrieren, og allerede i går kunne man tydeligt fornemme der var udfordringer under vejs. Da parret nåede til den første galop pirouette til højre blokerede Flamboyant, og Isabell valgte at tage en fejlridning og komme med øvelsen igen - på kompromis. Efterfølgende da hun havde hilst af, satte hun lige i galop for at lave vendingen en gang til, desværre med endnu en blokering. 

Inden starten i dag havde Isabell rigelig tid til at "øve sig", men problemet var desværre ikke løst og da hun når øvelsen i programmet blokere Flamboyant igen - Isabell opgiver sin tur. 

Stævnet var med debut til Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og hendes 8-årige Michellino/Victory vallak Milan. Den store Michellino søn gik en stabil tur i opvarmningsklassen, hvor man tydelig kunne fornemme, at tingene var hvor de skulle være, men at rutinen til at være i byen naturligvis manglede.

I dag virkede han ikke tryg ved situationen, men det var der en naturlig forklaring på, idet der forinden Nathalie skulle på banen, havde der været en pige som havde indfanget en hund og det klappede publikum af. Desværre bragte det den urutinerede herre ud af fatning, og Nathalie måtte opgive sin tur inden den var startet.